Text/Foto: Jaja Jenčová Recept: Zuzana Frešo
12. čvn 20161 min
Opäť máme pre vás jednu pochúťku v spolupráci LeMini / befresh.sk. V teplejších dňoch sa bude určite výborne hodiť chutná a zdravá raw paradajková polievka. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla – stačí mať poruke len dobrý mixér.
Paradajková polievka v raw verzii
Ingrediencie:
1 kg cherry paradajok
10 ks sušených paradajok
1 – 2 jablká
voda
2 strúčiky cesnaku
soľ
olivový olej
hrsť čerstvej bazalky
2 – 4 medjool datle (ak sa vám zdá príliš kyslá)
tekvicové jadierka na ozdobu
tekvicový olej na ozdobu
Postup:
Tretinu paradajok nakrájame na menšie kúsky. Ostatné ingrediencie vymixujeme. Do krému primiešame kúsky paradajok, ozdobíme tekvicovými jadierkami a olivovým olejom. Hotové doslova za pár minút!