Text/Foto: Jaja Jenčová Recept: Zuzana Frešo

12. čvn 20161 min

Raw menu po taliansky: paradajková polievka

Opäť máme pre vás jednu pochúťku v spolupráci LeMini / befresh.sk. V teplejších dňoch sa bude určite výborne hodiť chutná a zdravá raw paradajková polievka. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla – stačí mať poruke len dobrý mixér.

Paradajková polievka v raw verzii

Ingrediencie:

1 kg cherry paradajok
 

 
10 ks sušených paradajok
 

 
1 – 2 jablká
 

 
voda
 

 
2 strúčiky cesnaku
 

 
soľ
 

 
olivový olej
 

 
hrsť čerstvej bazalky
 

 
2 – 4 medjool datle (ak sa vám zdá príliš kyslá)
 

 
tekvicové jadierka na ozdobu
 

 
tekvicový olej na ozdobu

Postup:

Tretinu paradajok nakrájame na menšie kúsky. Ostatné ingrediencie vymixujeme. Do krému primiešame kúsky paradajok, ozdobíme tekvicovými jadierkami a olivovým olejom. Hotové doslova za pár minút!

#polievky

    2000
    0