top of page

Neskoro večer - Talkshow Petra Marcina

Aktualizováno: 26. 3. 2020


Zazvonil mi telefón a v ňom ma chlapík pozval ako hosťa do Talkshow Petra Marcina. Začal vír myšlienok typu: odkiaľ na mňa došli, čo je to vlastne za talkshow, zvládla by som niečo také, myslí to vážne, nepomýlil sa, musím sa poradiť s Viktorom, čo by som tam rozprávala, mala by som aj niečo doniesť....atď.

Pozrela som si ukážky z predchádzajúcich relácií na youtube. Talkshow má totiž vlastný kanál, kde si môžete pozrieť zostrihy. A teda aj ten môj. Celú reláciu si môžete pozrieť v archíve RTVS.

Nakoniec som teda súhlasila a priamo s Petrom Marcinom som sa dohodla na tom, že budem robiť smoothie a tortu. Všetko som si priniesla v mojom kufríku, ktorý používam na mobilnú školu varenia. Cítila som sa dobre, maskérka (mimochodom z Rusoviec - už sme kamošky) ma zamaskovala a potom som už len čakala. Celý tím sú strašne milí ľudia - keby vás tiež zavolali, nemáte sa čoho báť - uvolníte sa. Ja som sa asi až príliž :)

Čo ma veľmi potešilo boli reakcie. Píšu mi neznámi ľudia, že ich inšpirujem. Chcú kurzy. Napísal mi spolužiak zo základky - že ako sa mám. Píšu mi kamoši a rodina, že som ich zas raz pobavila.

Na facebooku mi pribudlo asi 500 nových likov a stále pribúdajú. Po tejto relácii cítim ešte väčšiu zodpovednosť za obsah facebooku a webu. Cítim, že musím písať viac a viac vám dať. Viac experimentovať, viac sa naučiť, viac študovať. Tento záväzok je pre mňa veľmi radostný. Mám toľko nápadov, že sama nechápem.

Za to ďakujem!

PS. A ešte ako na mňa došli? Nie nie je to preto, že môj muž je výtvarník a môj svokor basgitarista. Normálne ma vygooglili cez E-ženy. Ženy, ak podnikáte alebo len nad tým uvažujete, určite si túto stránku preštudujte.

98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page