top of page

RAWPASTA SPAGHETTI s paradajkovou omáčkou


Aj Vám už prišlo po sviatkoch niekoľko sms-iek, kde sa kamoši sťažujú na kilá navyše? My síce v našej váhe nemáme baterky, ale tiež cítime potrebu odhľačiť stravu. Moja kolegyňa Katarina, ktorá spravuje BEFRESHácky eshop a pripravila pre vás pár detských receptov (rastlinné mlieka a príkrm) našla skvelú surovinu. Myslím, že ju ocenia najmä tí, čo chcú jesť rýchlo, sýto, zdravo a nízkokaloricky.

Predstavujem Vám tzv. RAWPASTU - spaghetti. Čo je na nej zaujímavé? 100g tejto pasty obsahuje len 6 kalórií, 0g tuku, 0g cukru a 0g soli. Hlavnou zložkou je hľuza konjacu. Tá obsahuje zložku s názvom glucomannan, ktorá pomáha pri chudnutí.

Táto pasta má síce v názve slovo raw, ale na obale odporúčajú 2-minútové zahriatie. S Katarinou sme vyskúšali oba produkty - aj špagety aj ryžu. Je to dokonalé a sýte. Perfišná náhrada pre tých, ktorý nemôžu lepok. Po otvorení je potrebné pastu poriadne opláchnuť studenou vodou. Potom ju už môžete konzumovať aj v takomto stave. Ak máte chuť na teplú omáčku, pripravte si ju a potom do nej len pastu jednoducho vmiešajte.

Omáčky budeme postupne tunovať, zatiaľ sme začali klasickou paradajkovou. Chutilo nám a príprava trvala asi 4 minúty.

RAWPASTA SPAGHETTI s paradajkovou omáčkou

(1 porcia)

1 balíček RAWPASTA SPAGHETTI

Omáčka:

1 paradajka

4 sušené paradajky

1/4 strúčika cesnaku

1PL panenského olivového oleja

3 lístky bazalky

soľ

Na ozdobu: nasekané pistácie, jarná cibuľka

Postup:

RAWPASTU SPAGHETTI opláchnite v studenej vode.

Ingrediencie na omáčku vymixujte do hladka. Ak vám je zima, môžete si omáčku spolu s RAWPASTOU SPAGHETTI prihriať. A ak to bude stále málo, čili paprička skvele zahrieva aj zvnútra.

A určite teraz využite NOVOROČNÚ ZĽAVU na nákup v našom ESHOPE. Pri nákupe nazabudnite zadať kód HNY2016.

42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page