top of page

Smoothie ako od Shreka


Vonku je stále sychravo a aby sme sa vyhli chorobám, treba telu dodať poriadnu dávku vitamínov. Dnes v spolupráci LeMini/Befresh prezradíme tajomstvo “shrekovského” zeleného smoothie, ktorý je taký jednoduchý, že si ho deti zvládnu namixovať aj samy. Čo viac si priať?

Smoothie sa stáva čoraz populárnejším zdravým nápojom. Pripravuje sa len z čerstvého ovocia a zeleniny a vďaka tomu je skutočne bohatý na vitamíny. U Zuzky doma je tento jemný a výživný koktejl dokonca taký obľúbený, že iné raňajky si rodina ani nevie predstaviť. Milujú ho aj deti, a tak ich môže ráno vypraviť do škôlky s potrebnou dávkou energie a úplne bez obáv, že by im chýbali vitamíny.

Zelený smoothie podľa Elišky Frešo
Ingrediencie:

hrsť hrozna 2 – 3 hrste baby špenátu 2 banány 2 hrušky polovica cukety

Postup:

Prípravá smoothie je taká nenáročná, že ju vôbec ťažko nazývať postupom. Všetky ingrediencie len vložíme do nádoby, rozmixujeme (ideálne na rýchlo-otáčkovom mixéri) a nalejeme do pohárov.

Na servírovanie možno použiť aj zaváraninové fľašky alebo štýlové smoothie poháre z nášho Eshopu.

Tip pre vás: Ak vaše deti odmietajú smoothie len preto, že “čudne vyzerá”, zaobstarajte si nepriehľadnú fľašu či pohár – to by vám malo pomôcť trochu im prejsť cez rozum. Tiež existujú fancy „kapsičky“ v podobnom štýle, ktoré kúpite napríklad na www.papamezdravo.sk.

22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page