Raw menu po taliansky: paradajková polievka
- Text/Foto: Jaja Jenčová Recept: Zuzana Frešo
- 12. 6. 2016
- Minut čtení: 1

Opäť máme pre vás jednu pochúťku v spolupráci LeMini / befresh.sk. V teplejších dňoch sa bude určite výborne hodiť chutná a zdravá raw paradajková polievka. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla – stačí mať poruke len dobrý mixér.
Paradajková polievka v raw verzii
Ingrediencie:
1 kg cherry paradajok 10 ks sušených paradajok 1 – 2 jablká voda 2 strúčiky cesnaku soľ olivový olej hrsť čerstvej bazalky 2 – 4 medjool datle (ak sa vám zdá príliš kyslá) tekvicové jadierka na ozdobu tekvicový olej na ozdobu
Postup:
Tretinu paradajok nakrájame na menšie kúsky. Ostatné ingrediencie vymixujeme. Do krému primiešame kúsky paradajok, ozdobíme tekvicovými jadierkami a olivovým olejom. Hotové doslova za pár minút!

Commentaires