top of page

Maliny. Orechy. Topinambur.

Aktualizováno: 2. 4. 2020

Keď som rozmrazovala maliny, mala som plán spraviť crumble. Dokonalé, maslové a sladké s raw banánovovu zmrzlinou. Dnes som ale dostala úplne iný nápad. Crumble to síce možno stále je, ale bez masla a zmrzliny. Zato je fantastické, svieže a orechové.


Keďže milujem crumble a zapekané dobroty a zároveň nechcem uchovávať a nakupovať potraviny v plaste, rozhodla som sa zaobstarať si dózy FRESHBOX GLASS od TESCOMA. Nielen, že máme spoločné meno "fresh", ale majú všestranné využitie. Sú vynikajúce na skladovanie, zapekanie a ohrievanie pokrmov. Majú vzduchotesné viečko so silikónovým tesnením a aj preto potraviny vydržia dlhšie čerstvé a pri prenášaní nevytekajú. Za mňa jednoznačne kuchynské MUST HAVE.


Maliny. Orechy. Topinambur.


Čo potrebujeme?



Ako na to?

Na panvici zohrejeme maliny a pridáme topinamburový sirup podľa chuti. Zmes nalejeme do sklenenej zapekacej misky. Na vrch dáme po lyžičkách POWER kešu krém. Posypeme aktivovanými mandľami. Zapekáme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov asi 10 minút alebo kým nevidíme bublinkovať kraje.


Servírujeme s kokosovým jogurtom. V prípade potreby poliate medom, či iným sirupom.


TIP: Ak nemáte v rodine fanúšikov crumble, použite najmenšiu misku FRESHBOX GLASS 0,4l a máte mini crumble len a len pre vás.


Malinové crumble s kokosovým jogurtom
Malinové crumble



103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page