top of page

Matthew Kenney Culinary Institute

Aktualizováno: 26. 3. 2020


Už pár rokov očumujem úžasnú prácu Matthewa, jeho tímu a študentov. Niekoľkokrát mi jeho zamestnanci poslali cenníky, ktoré ma od štúdia v jeho inštitúte vždy odradili. Pri poslednej návšteve USA som si chcela odletieť aspoň na víkendový kurz, buď do Miami alebo Venice. Bohužiaľ, nijako mi to nevychádzalo.

Nakoniec som sa teda odhodlala investovať do seba, do Befresh a vlastne aj do vašich chuťových buniek. Dala som sa na online študovanie. Už mám za sebou nejaké tie online kurzy, tak som si myslela, že to bude "med lízať".

Opak bol pravdou a prvý - týždňový kurz som stihla s odretými ušami. Každý dezert bolo potrebné pripraviť, nastajlovať podľa inštrukcií, pekne nafotiť, svoju prácu okomentovať a poslať. Vždy mi lektorka, ktorú mimochodom tiež už dávnejšie sledujem na instagrame (Sara-Eleanor aka Kosmic Koala) napísala presný komentár k mojej fotke, rady, tipy ako prípadne sa zlepšiť. Dokonca mi písala, že bola aj v Bratislave hrať na špeciálnych gongoch (čomu sa tiež venuje).

Prvý kurz "Plant Based Desserts" sa mi podarilo kurz úspešne zvládnuť a získala som aj certifikát. Toto je výber z mojich prác. VIac z nich nájdete na mojom instagramovom účte TUTO.

Najviac som sa potešila, keď môj výtvor zazdieľali na svojich sociálnych sieťach. Naozaj som sa skoro zbláznila od radosti. Zrazu som sa stala súčasťou galérie, ktorú som najviac obdivovala. Aha...toť.

Ak by ste sa aj vy mali chuť pozrieť si čo fascinovalo a fascinuje mňa, prezrite si aj tieto účty na instragrame: @matthewkenneyculinary @matthewkenneycuisine

No a ak by ste sa chceli prihlásiť, napíšte buď mne svoje celé meno, emailovú adresu a telefónne číslo, prípadne rovno kontaktujte inštitút a budem rada, keď spomeniete, že som vás inšpirovala a zadáte unikátny kód #MKbefresh. Potom sa mi nazbierajú nejaké dalšie body na budúce kurzy.

Teraz pracujem na novom kurze "Fundamentals of Raw Cuisine". Moje práce nájdete na našej facebookovej stránke a viac na instagrame. Držte mi palce :)

136 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page